Respect! Sârbii au montat deja pe gardul construit de unguri la graniţă o plăcuţă cu “Zoo Hungaria”

Dovedind că sunt un popor întreprinzător, sârbii au reuşit deja să profite de pe urma gardului anti-imigranţi instalat recent de Ungariai! Cu câteva zile în urmă, un localnic întreprinzător a instalat pe impunătorul gard o plăcuţă inscripţionată “Zoo Hungaria!” şi le rupe bilete curioşilor care vin în număr mare să vadă cum trăiesc ungurii în habitatul lor natural.

“În Zoo Hungaria trăiesc multe fiare sălbatice protejate, ca barza, pârşul şi dihorul, animale domestice, precum calul… Dar atracţia principală sunt şovinii şi căpetenia lor, un exemplar superb pe care l-am poreclit Viktor Orban”, spune Vasil Velikikuraţic, autointitulatul îngrijitor al stabilimentului. “Sunt multe grădini zoologice în Europa, dar a noastră e singura care a fost construită chiar de speciile care locuiesc înăuntru!”

“Putem să-i urmărim în linişte, folosind un binoclu, dar nu trebuie să stricăm gardul, pentru că se sperie uşor şi chiar nu le place să fie deranjaţi!”, adaugă paznicul sârb. “În plus, dacă scapă vreun şovin din ţarc, ne fac scandal şi vecinii români.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
25 august 2015 08:11
Citește mai mult despre: gard imigranti serbia ungaria zoo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult