Respect! Un român de culoare nu a mai așteptat decizia CCR și l-a abuzat sexual pe Dan Șova

Fericire printre români! Dintre multele lucruri care ar trebui să i se întâmple lui Dan Șova, măcar unul s-a întâmplat. Un român vânjos n-a mai așteptat decizia CCR, vizavi de legimitatea scăpării de către senatori a lui Dan Șova de arestarea preventivă cerută de DNA, și a trecut la fapte: l-a abuzat sexual pe Dan Șova.

”Dan Șova a fost foarte ușor de convins”, a povestit românul de culoare care l-a abuzat sexual pe protejatul lui Victor Ponta. ”I-am spus doar că am ceva mare pentru el, iar el s-a conformat imediat: m-a întrebat în ce poziție să se așeze, semn căe familiarizat cu astfel de luări de poziție. Iar apoi l-am executat cu ură!”

Vajnicul român de culoare care l-a abuzat pe Dan Șova speră din tot sufletul că pesedistul va retrăi recenta experiență sexuală de nenumărate ori, într-o închisoare din România, pentru cât mai mulți ani de aici încolo. ”Dacă Șova nu va ajunge în închisoare, aproape că îmi va părea rău că am cerut cetățenie în țara asta”, a spus dotatul român de culoare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
1 aprilie 2015 11:42
Citește mai mult despre: ccr dan sova DNA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult