După mai multe săptămâni de speculații, restaurantul în care au luat masa mătușile lui Codrin Ștefănescu a confirmat în sfârșit afirmațiile făcute de președintele PSD Liviu Dragnea, realizând astfel o premieră, primul adevăr spus de politician de când a venit la București.

matusile_lui_codrin.jpg

„Da, într-adevăr am servit masa la două pensionare ce s-au recomandat ca fiind mătușile lui Codrin Ștefănescu, motiv pentru care au cerut cea mai bună masă. Le-am oferit specialitatea bucătarului, meniul Maxi cu Pizza și Burgeri, ciorbă cu bere și desert, niște tiramisu. Acuma ce-am dori să spunem, dacă tot ați vorbit de ele, poate le transmiteți și să vină să plătească nota, că au fugit din restaurant cât a fost plecat chelnerul să le aducă un profiterol”, spune patronul restaurantului. 

Angajații spun că cele două mătuși s-au scuzat că trebuie să se ducă la veceu, să se fardeze și să se pișe, și au sărit pe geamul de la baie în spatele restaurantului, de unde au fugit prin câmp spre o direcție rămasă necunoscută. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 22.04.2019 20:26 Politic

National Cinematografic