Reuniune bilaterală: Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu omologul său turc, eunucul lui Erdoğan

Premierul României a avut în această seară o întâlnire la nivel înalt în cadrul reuniunii bilaterale România-Turcia. Sorin Grindeanu a purtat discuții cu omologul său turc, eunucul dictatorului Erdoğan, pe teme ce vizează cooperarea regională, securitatea în zona Mării Negre și marca de țigări preferată de stăpân. 

„Este important ca în aceste discuții să stabilim teme comune și un teren de dezbatere pentru a putea construi o relație de lungă durată. Experiența adunată de fiecare ne poate ajuta pe fiecare. De exemplu, eu când cumpăr țigări pentru șeful meu, domnul Liviu, le iau din Cash&Carry, la cartuș, dar colegul turc mi-a zis că e o variantă și mai ieftină, să le comand direct de la ei și să le transport prin curier diplomatic, că e gratis”, a declarat premierul Sorin Grindeanu. 

Eunucul turc a apreciat în mod deosebit o nouă metodă de plecăciune arătat de premierul român. „Nu credeam că în această Europă decadentă mai există bărbați adevărați de stat, fără coaie. Mă bucur să găsesc în domnul Grindeanu nu doar un partener și un coleg ci și un licăr de speranță”, a declarat eunucul turc Orhan Sugiuk.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

14 martie 2017 19:13
Citește mai mult despre: eunuc Grindeanu slugă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult