Reuniunea Beavis și Butthead nu poate avea loc, că Orban și Cîțu sunt certați

Anunțat pentru 2021, noul sezon de Beavis and Butthead s-a amânat pentru o dată ulterioară pentru că actorii din rolul principal, Florin Cîțu și Ludovic Orban sunt acum certați din motive de politică. Deși de-a lungul timpului ei s-au certat pe multe subiecte, dar au rămas prieteni, treaba asta cu șefia PNL e insurmontabilă.

Cîțu îl interpreta pe Beavis și când lua droguri din greșeală își trecea tricoul cu trupe de rock peste cap și începea să delireze că economia merge bine, că românii sunt responsabili și de-aia am rezolvat pandemia și câte și mai câte strigând „I am the great Cornholio, I need TP for my Bunghole și să mă împrumut de bani pe piața interbancară să plătesc salariile bugetarilor”.

Dar și Orban este bețiv și el îl interpretează pe îndrăgitul Butthead care e mai arogant și crede că le știe pe toate. O vreme îl tot pleznea peste ceafă pe Cîțu când acesta începea să o ia pe arătură cu „Shut up, Cîțu, don’t be stupid”, dar în ultima vreme e tot mai greu s-o facă pentru că nu se văd așa des.

Creatorul serialului, scenaristul american Mike Judge a anunțat că va purta negocieri cu amândoi pentru reluarea filmărilor. Beavis și Butthead – Reuniunea se anunță a fi unul din cele mai interesante șouri de reuniune de anul acesta pentru oamenii care sunt nostalgici pentru anii ’90 când erau ei tineri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 mai 2021 16:53
Citește mai mult despre: beavis and butthead cițu orban

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult