Bucurie mare la sediul central PNŢCD! Cei doi membri ai filialelor din trei sectoare bucureştene au sărbătorit cum se cuvine rezultatele unui sondaj în care partidul lor a obţinut peste 20%.

pntcd_aniversare_sondaj_20.jpg
Realizat pe un eşantion de 800 de persoane cu vârste cuprinse între 60 şi 90 de ani din mediul urban, sondajul institutului independent CIM-COF a cuprins întrebarea “Credeţi că PNŢCD mai există?”, cu variantele de răspuns “Probabil”, “Cu siguranţă nu” şi “PNŢC-ce?”.

Potrivit rezultatelor preliminare, 21,3% dintre participanţi au răspuns “Probabil”, cel mai bun scor înregistrat de ţărănişti într-un sondaj în ultimii 15 ani. “E o victorie răsunătoare, un pas ferm spre recucerirea scenei politice!”, a declarat Onufrie Rîuleţ, membrul PNŢCD din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei, în aplauzele colegului său din sectorul 1.

Marja de eroare, precizează institutul de sondare a opiniei publice, a fost de 10,9%.

Momentul dezvăluirii cifrelor încurajatoare a fost urmat de o recepţie cu cola şi fursecuri, la care conducerea PNŢCD susţine că a mai venit şi altcineva.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 12.05.2015 15:54 Politic

National Cinematografic