Revenire şocantă: PNŢCD, peste 20% într-un sondaj! Tema sondajului: “Credeţi că PNŢCD mai există?”

Bucurie mare la sediul central PNŢCD! Cei doi membri ai filialelor din trei sectoare bucureştene au sărbătorit cum se cuvine rezultatele unui sondaj în care partidul lor a obţinut peste 20%.

Realizat pe un eşantion de 800 de persoane cu vârste cuprinse între 60 şi 90 de ani din mediul urban, sondajul institutului independent CIM-COF a cuprins întrebarea “Credeţi că PNŢCD mai există?”, cu variantele de răspuns “Probabil”, “Cu siguranţă nu” şi “PNŢC-ce?”.

Potrivit rezultatelor preliminare, 21,3% dintre participanţi au răspuns “Probabil”, cel mai bun scor înregistrat de ţărănişti într-un sondaj în ultimii 15 ani. “E o victorie răsunătoare, un pas ferm spre recucerirea scenei politice!”, a declarat Onufrie Rîuleţ, membrul PNŢCD din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei, în aplauzele colegului său din sectorul 1.

Marja de eroare, precizează institutul de sondare a opiniei publice, a fost de 10,9%.

Momentul dezvăluirii cifrelor încurajatoare a fost urmat de o recepţie cu cola şi fursecuri, la care conducerea PNŢCD susţine că a mai venit şi altcineva.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult