Revoltă într-un sat din Vietnam, după ce au aflat că like-urile lor au ajuns la Cîțu

Zeci de localnici dintr-un sat vietnamez s-au revoltat la vestea că like-urile lor de pe Facebook au ajuns la o postare a lui Florin Cîțu. Ei recunosc că au acceptat ca numele lor să fie folosite de către cei care cumpără like-uri, dar li s-a promis că like-urile lor nu vor fi vândute unor persoane odioase.

„M-a cuprins o scârbă atât de mare când am văzut că apare like de pe contul meu la Florin Cîțu încât am decis să-mi șterg contul de Facebook“, a spus un vietnamez. „Mai bine mă lipsesc de banii din vânzarea de like-uri și mor de foame decât să-mi fie batjocorit contul în halul acesta. Ce urmează, like la Ciolacu sau Rareș Bogdan? Nu pot accepta așa ceva!“

Florin Cîțu continuă însă să cumpere like-uri din Vietnam. Surse din piață spun că acesta a dat deja avansul pentru câteva mii de like-uri pentru o postare în care anunță oficializarea relației cu PSD. Se pare însă că a plătit o sumă de 10 ori mai mare decât prima dată, pentru că vietnamezii care acceptă bani pentru așa ceva sunt tot mai puțini.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 noiembrie 2021 12:11
Citește mai mult despre: facebook florin citu

Alte articole

Vezi mai mult