Revoluţionarii de la Kiev, salvaţi în ultima clipă! Like-urile româneşti au ajuns în Ucraina

Pentru prima oară de la începerea protestelor din Kiev, balanţa începe să încline spre o victorie a revoluţiei pro-occidentale, după ce primele like-uri din România au trecut graniţa în această dimineaţă!

Chiar şi în zonele de conflict, unde accesul la Internet este dificil, mii de like-uri au fost paraşutate sub formă de baloţi, oferindu-le manifestanţilor ucraineni o binevenită gură de aer în lupta cu autorităţile, spun martorii oculari.

“Copleşite de amploarea like-urilor, share-urilor şi check-in-urilor sosite din străinătate, forţele încă loiale preşedintelui Ianukovici bat în retragere, existând chiar şi zvonuri că mai mulţi ofiţeri de rang înalt ar fi pe punctul de a-şi schimba orientarea politică pe Facebook”, transmit mai mulţi activişti din social media, încrezători în puterea like-urilor, despre care există zvonuri că îi pot vindeca pe răniţi şi pot opri gloanţele în zbor.

ONU a atras însă atenţia asupra exportului de like-uri către Ucraina, care ar putea fi interpretat de Rusia drept un gest intervenţionist al Occidentului. “Schimbarea regimului de la Kiev trebuie făcută cu like-uri din interior, altfel riscăm să creăm un precedent periculos”, a subliniat un diplomat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult