Rezerva de căcat a României s-a terminat! Politicienii l-au mâncat pe tot

România este în pragul colapsului: țara noastră a rămas fără resurse de căcat! Din cauza evenimentelor politice din ultimile luni, rezerva de căcat a României s-a epuizat. Deși USL-ul și PDL-ul au părut adversari politici până nu demult, când a fost vorba de mâncat căcat nu s-a mai ţinut cont de doctrină sau apartenenţă politica.

Trist este faptul că majoritatea oamenilor politici nu s-au mulțumit să mănânce căcat în timpul ședințelor de partid, ci și-au luat căcat de mâncat și pentru acasă. Absolut toți oamenii politici au mâncat căcat în Parlament, în cadrul emisiunilor televizate la care au participat, dar și alături de familie, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii. O altă situaţie în care s-a mâncat căcat a fost la inaugurările cu panglică, unde tradiţionalele pahare de şampanie au fost înlocuite cu salatiere pline cu căcat, să aibă ce mânca pentru toate televiziunile şi ziarele prezente să consemneze evenimentul.

Pasiunea pentru mâncat căcat s-a răspândit rapid, astfel că o groază de analiști politici și moderatori TV s-au apucat, la rândul lor, să mănânce căcat. Din păcate pentru ei, căcatul deținut de România a fost epuizat, astfel că doar printr-un miracol va ma apărea căcat care încă n-a fost mâncat în țara asta. Astfel se explică de ce, în ultima vreme, foarte mulţi politicieni şi jurnalişti români au început să mănânce căcat în afara ţării, prin şedinţele Parlamentului European sau prin presa occidentală.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 septembrie 2012 13:09

Alte articole

Vezi mai mult