Rezultate contradictorii la recensământ: deşi românii sunt mai puţini, proştii sunt tot mai mulţi

Datele finale ale recensământului populaţiei prezintă o serie de aspecte stranii, care pun în încurcătură pe sociologi. Astfel, deşi suntem cu mult mai puţini ca în 1992, se pare că suntem mult mai proşti. “Numeric vorbind, dacă începem să ne numărăm, suntem mult mai mulţi proşti”.

Practic, aproape doi din trei români sunt proşti grămadă, având un nivel de inteligenţă inferior unei maimuţe obişnuite. “În sălbăticie nu poţi să păcăleşti un cimpanzeu doar cu o găleată şi un kil de ulei, în schimb în Teleorman poţi face asta chiar şi cu o poză cu găleată, ulei şi făină. În plus, maimuţele se joacă mult mai puţin cu excremente, spre deosebire de români care au emisiuni întregi, seara de seară, în care doar asta se face”, explică sociologii.

Efectele se văd şi în lumea politică, mai ales la guvernare. “Foarte mulţi demnitari ar trebui, în mod normal, să primească însoţitor de la stat, întrucât au dificultăţi reale de a înţelege ce se întâmplă în jurul lor. Din nefericire, nici ăia care-i votează nu-s mai deştepţi, aşa că nu se prind”. Un caz special este românul Malcea Trandafir din Constanţa, care este atât de prost încât trage de unul singur media naţională de IQ cu 10 puncte în jos.

10 iulie 2013 12:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult