Rezultate finale Bac 2013. Gandul.info a câştigat proba de spam pe internet

La nici câteva ore de la afişarea rezultatelor finale la Bac-ul din 2013, deja se profilează un câştigător detaşat în proba de spam pe internet. Cotidianul Gandul.info a luat faţa tuturor celorlalţi spammeri ordinari din internetul românesc şi a reuşit să producă cele mai multe ştiri cu sintagma “BAC 2013”.

Pentru această reuşită de mare valore, toţi redactorii publicaţiei au pus umărul, de la femeia de serviciu până la Cristian Tudor Popescu, editorialistul scriind deja 8 ştiri cu BAC 2013 şi furnizând 40 de interviuri pe aceeaşi temă. Un aport important l-a adus şi tag-ul BAC 2013, care a fost prezent în absolut toate articolele, indiferent că erau despre revolta din Egipt, cutremurul din Indonezia sau cele mai noi metode de slăbit.

Pe locul doi la proba de spam s-a situat site-ul Stirileprotv.ro care a spamat cu “REZULTATE BAC 2013” încă din martie. Locul trei a fost ocupat de Ministerul Educaţiei, din păcate site-ul instituţiei nu face faţă unui trafic mai mare de trei persoane şi a fost, majoritatea timpului, picat din motive tehnice, făcându-l de ruşine pe cel care a şmenuit licitaţia prin care s-a atribuit acest portal unei firme româneşti obscure.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 iulie 2013 13:07

Alte articole

Vezi mai mult