Rezultatul, încă neclar. Mai mulți candidați erau pe listă și la PNL şi la PSD

Mii de români care aşteptau cu sufletul la gură rezultatul alegerilor vor fi nevoiţi să mai aibă un pic de răbdare! Potrivit BEC, rezultatul alegerilor e încă neclar pentru că foarte mulţi candidaţi se regăsesc atât pe listele PNL, cât şi ale PSD. Din această dimineaţă, candidaţii victorioşi au la dispoziţie 24 de ore ca să se hotărască cu ce partid au intrat în Parlament.

Un caz deosebit e al lui Aurel Marcel, fost PSD, fost PNL, fost PMP, fost PRO România, care a înregistrat la scrutin un succes dublu. „Am ieşit senator PSD şi deputat PNL”, se făleşte bărbatul, absolvent al prestigioasei Universităţi de Învăţământ Autentic Marcel Impex SRL 2000 din Tecuci, unde rector este chiar fratele său mai mic, Viorel Marcel. „Acum voi avea discuţii cu Orban şi Ciolacu, să văd care plusează cu un post de ministru sau măcar secretar de stat.”

„Marea surpriză a alegerilor parlamentare rămâne AUR – un alt posibil motiv de întârziere al rezultatelor, deoarece mai mulţi candidaţi se regăsesc atât pe lista partidului, cât şi pe lista Poliţiei de persoane dispărute de la domiciliu aflate sub tratament psihiatric”, a precizat Eugen Costică, croitor cămăşi de forţă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
7 decembrie 2020 08:47
Citește mai mult despre: alegeri PNL PSD traseism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult