Risc de obezitate la primăria Cluj, că angajații îi tot fură senvișul lui Emil Boc

Angajații Primăriei Cluj vor primi un spor la salariu pentru riscul de obezitate asociat cu furtul zilnic al sandvișului primarului Emil Boc. Concret, profitând că Emil Boc e atât de mic, foarte mulți angajați îi sustrag sandvișul, după care fac mișto de el, ținând sandvișul ridicat în mână și Emil Boc nu poate să ajungă la el, zbătându-se neputincios.

La sediul Primăriei au fost montate uși noi, mai late, ca să se facă loc imenselor buci ale angajatelor îndopate cu sandvișuri furate. Situația a devenit și mai greu de oprit după ce angajații au început să-i fure lui Boc mâncarea din farfurie inclusiv când ieșea în oraș să mănânce.

Angajații vor primi 15% în plus la salariu pentru că riscă permanent să se rupă scaunele sub ei și să se rănească grav la osânză. Angajații mai noi susțin că se îngrașă în mod natural în primărie, pentru că respiră aerul încărcat cu maioneză expirat de ceilalți angajați obezi. Angajații care nu-i fură sandvișul lui Boc spun că vor folosi banii ca să-și cumpere șaorma.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 iulie 2022 15:06
Citește mai mult despre: Boc cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult