Riscăm să ne petrecem sărbătorile treji! Tudose a consumat singur toată băutura din fondul de rezervă al României

Vești năpraznice pentru români sosite de la Guvern! Lui Mihai Tudose i s-a făcut puțin sete azi și a reușit să termine singur toată băutura din fondul de rezervă, punând astfel în pericol sărbătorile de iarnă. De terminarea băuturii s-a arătat surprins chiar și premierul, care a exclamat uluit ”Ce, asta a fost toată? Chiar nu mai e altă băutură?”.

”De pe vremea când era Boc premier și venea Băsescu în vizită nu am mai pățit așa ceva, să bea o singură persoană toată băutura din fondul de rezervă”, spune un vechi angajat al Guvernului. ”Dar s-a văzut că Tudose e moldovean din Brăila, că imediat a improvizat o instalație cu care și-a făcut țuică de pufoaică în curtea Guvernului, ca să nu stea pe uscat. N-o avea el card la bancă, dar să facă băutură știe.”

Dacă premierul Tudose s-a descurcat, pentru românii simpli lipsa băuturii le va ruina cu siguranță sărbătorile. ”Gândiți-vă la bieții oameni care vor trebui să stea la povești cu rudele fără să fie beți, sau la amărâții ăia din Vaslui care, fără băutură, vor renunța la tradiția lor cu topoare în capul vecinului. Ce fel de sărbători mai sunt astea?”, s-a întrebat retoric reputatul sociolog Decebal Popescu.

Scris de Calin
22 decembrie 2017 17:12
Citește mai mult despre: bautura guvern Sarbatori Tudose

Alte articole

Vezi mai mult