Risipă de bani publici la Craiova! Primăria a cumpărat săbii ninja cu 7000 de euro bucata

Deși nu mai sunt bani de salarii pentru toți paraziții din sistemul bugetar, autoritățile craiovene continuă să facă achiziții controversate, plătind de câteva ori peste prețul pieței pentru mobilier urban și consumabile în primărie. Ca dovadă, pentru achiziția de săbii ninja s-au plătit 7000 de euro în condițiile în care pe piața liberă acestea se găsesc la 2500 de euro cu TVA. 

„Priviți ce sume enorme s-au cheltuit și pentru consumabile, cum ar fi steluțe ninja. Astea simple, fără otravă, 150 de euro bucata, nunceaguri de bambus, 600 de euro bucata, robineți, 1200 de euro”, a explicat singurul USR-ist din județul Dolj în cadrul unei conferințe de presă susținută sub pază armată. 

Mai grav, achizițiile s-au făcut fără o licitație publică, prin încredințare directă. „Pentru că suma depășea un milion de lei, s-a făcut acel șmen pe care-l face orice primar, respectiv s-au făcut câteva sute de contracte cu valori sub această sumă și s-au dat toate aceleiuiași clan de ninja”. În plus, achizițiile făcute de primărie sunt inutile, pentru că toți angajații au deja cel puțin o sabie și un nunceag. 

30 mai 2018 12:51
Citește mai mult despre: Craiova sabii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult