RMGC loveşte fin: „Woody Harrelson şi-a vândut soţia pe un milion de dolari, avem filmul!”

Sprijinul dat de celebrul actor american Woody Harrelson românilor care se opun exploatării cu cianuri de la Roşia Montană a fost taxat dur de maşina de propagandă de la Gabriel Resources, care a identificat câteva vulnerabilităţi morale în armura aşa-zisului ecologist hollywoodian.

Angajaţii de PR ai Roşia Montană Gold Corporation susţin că Woody Harrelson nu ar trebui să se amestece în chestiunea exploatării aurifere, pentru că nu are autoritatea morală, el fiind cunoscut pentru că şi-a vândut soţia, pe Demi Moore, unui miliardar, primind pentru o noapte de sex suma de 1 milion de dolari.

„Îi recomandăm lui Woody să stea în banca lui, pentru că avem înregistrări video în care acesta e de acord să încaseze nişte bani şi o îndeamnă pe soţia lui să facă sex cu Robert Redford. Nu ştiu ce zic românii de chestia asta, dar eu mai degrabă mi-aş otrăvi canişul decât să mă alătur unui astfel de om”, a declarat Victor R, avocat RMGC.

Oficialii RMGC îi recomandă actorului să înceteze cu spijinirea campaniei anti-exploatare, în caz contrar înregistrarea urmând să fie difuzată în prime-time la o televiziune românească absolut independentă, iar Harrelson va fi complet discreditat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 septembrie 2013 13:09

Alte articole

Vezi mai mult