RMGC, negocieri cu armata SUA: „Aruncaţi, ca din greşeală, şi nişte cianură deasupra Roşiei Montane”

Din miliardele pe care speră să le obţină din explotarea aurului de la Roşia Montană, corporatiştii – că altfel nu le putem spune – de la RMGC sunt dispuşi să ofere 1 miliard de dolari armatei americane. Tot ce-ar trebui să facă americanii e să scape, „ca din greşeală”, nişte bombe cu cianură deasupra Roşiei Montane.

„Să zicem cu unul dintre avioanele care se îndreptă spre Siria are cianură la bord. Pe urmă, să zicem că se strică radarul avionului şi, în loc de Siria, ajunge în România, deasupra Roşiei Montane. Unde, butonul care lansează bombele se blochează subit şi le scapă fix deasupra zăcământului de aur. Dacă faceţi asta, RMGC-ul vă dă pe loc 1 miliard de dolari”, le-a transmis americanilor Dragoş Tănase, directorul general al RMGC.

Şeful RMGC mizează pe faptul că armata americană, la fel ca corporaţia pe care o conduce, e în stare să calce pe cadavre în schimbul unor beneficii economice. „Pe undeva, suntem la fel. Ei aruncă cu bombe în populaţie ca să pună mâna pe petrolul din diverse zone ale lumii, noi folosim cianura ca să punem mâna pe aur. Ar trebui să ne înţelegem”, speră Dragoş Tănase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 septembrie 2013 08:09

Alte articole

Vezi mai mult