Veşti bune pentru locuitorii sectorului 3, care riscau oricând să fie bătuţi de Poliţia Locală pentru că au pescuit câţiva caraşi în lacul IOR! Pentru a preveni asemenea situaţii, primarul Negoiţă a anunţat că va acoperi lacul cu un strat de beton, platoul obţinut fiind ideal pentru amenajarea unei parcări, a unui bâlci sau, de ce nu, a unui bâlci cu parcare.

negoita_va_betona_lacul_ior.jpg
Betonarea lacului, spune Negoiţă, nu va afecta cu nimic flora şi fauna de pe fundul acestuia: “Aţi văzut om să se plângă că are un acoperiş trainic de beton deasupra capului? Nici peştii nu cred că ar avea ceva de obiectat! Cât despre plantele acvatice, betonul va fi prevăzut, în zona Insulei Pensionarilor, cu un mic hublou prin care ar trebui să intre suficientă lumină pentru tot lacul.”

“Odată instaurată această separare fizică între om şi peşte, estimăm că numărul bătăilor animalice administrate de Poliţia Locală va scădea cu cel puţin 30%”, a precizat primarul.

În plus, lebedele şi raţele vor primi nişte mici trotinete cu care să se plimbe în voie pe oglinda de beton a lacului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 14.09.2018 12:52 Politic

National Cinematografic