Roberta Anastase: Victor Ponta mănâncă pensionari!

Preşedintele Camerei Deputaţilor a lansat un atac fără precedent asupra liderului USL acuzându-l pe acesta că mănâncă pensionari vii în deplasările sale luxoase în străinătate. „Acest om nu mai are ruşine. Merge cu banii miliardarilor îmbogăţiţi din contracte cu statul în Dubai sau la Roma şi se delectează cu caviar, şampanie şi pensionari proaspeţi. Aşa se comportă un social-democrat care susţine că-i pasă de popor?”, a întrebat Anastase.

Pedelista a precizat că, în ultima vreme, Ponta nu-şi mai poate stăpâni viciul şi a început să mănânce pensionari şi în sediul din Kiseleff, între două şedinţe de birou permanent. „Acum ştiţi ce fel de oameni vor să ajungă la guvernare. Se vede că i-au înfometat anii de opoziţie”, spune Roberta Anastase.

Victor Ponta a negat, cu vehemenţă, acuzaţiile. „Sunt doar aberaţii ale unor pedelişti care sunt speriaţi că vor pierde puterea. Eu, dacă aş mânca oameni, aş mânca din toate categoriile sociale, pentru că sunt un autentic om de stânga, nu am o viziune mărginită precum adversarii mei de dreapta”.

Scris de Ef
26 aprilie 2012 12:04

Alte articole

Vezi mai mult