Primarul Nicolae Robu riscă dosar penal după ce, călare pe monociclu, a tăiat cablurile unei companii de internet din Timişoara! Cu toate acestea, majoritatea localnicilor sunt de părere că Robu nu poate fi condamnat deoarece pe clădirea municipalităţii scrie clar "Acest primar e un pamflet şi trebuie tratat ca atare".

acest_primar_este_un_pamflet.jpg
"Mai mult, orice asemănare între Nicolae Robu şi persoane reale este pur întâmplătoare", a adăugat purtătorul de cuvânt al Primăriei.

"Nu poţi să-i faci dosar lui Robu, ar fi cenzură! Din câte ştiu eu, parodiile şi sketchurile comice sunt protejate de Constituţie şi numeroase tratate internaţionale privind libertatea de exprimare", spune Aurel Cornel, avocat din Timişoara.

Ca răspuns la acuzaţiile care i se aduc, Nicolae Robu a compus o serie de cuplete umoristice despre cabluri tăiate, pe care le-a interpretat la ukulele, costumat în ursul Baloo.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.03.2019 16:56 Politic

National Cinematografic