Robu punctează incompetenţa lui Firea: “Inundaţii masive în Bucureşti şi n-a adus măcar un delfin!”

Recentele inundaţii din Bucureşti au scos la iveală incompetenţa noului primar general Gabi Firea, şi excentricul primar al Timişoarei n-a omis să puncteze. El i-a bătut obrazul pesedistei, spunând că sinistraţii din Bucureşti n-au primit nici delfini şi nici măcar peşti koi.

“Să zicem că delfinii ar fi mai greu de adus, dar măcar un pirahna pentru fiecare gospodărie! Eu am adus ţipari electrici în Bega, e un proiect pilot pe fonduri europene şi vreau să zic că a mers foarte bine. Chiar nu se mai scaldă lumea în centru, că le e frică”, explică primarul Timişoarei.

Primarul Robu spune că în Timişoara se simte deja efectul plantării de palmieri. Ziceau că sunt nebun că plantez palmieri, dar acum se vede geniul meu. Aceştia fixează solul şi favorizează absorbţia apei în sol. Acum cine mai râde?”, ar fi declarat Robu.

Primarul Robu spune că el a avut viziune şi a comandat vaporaşele de pe Bega cu ani de zile în urmă: “Şi de Noe au râs, dar când a venit potopul s-au rugat de el să-i ia în arcă”, a mai spus Robu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iunie 2016 15:00
Citește mai mult despre: gabi firea inundatii Robu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult