Un bucureștean din Sectorul 3 a rămas extrem de idignat după ce-a văzut clipul cu Robert Negoiță în parc. Și nu, nu faptul că primarul se plimba printr-un parc închis prin decret militar l-a șocat cel mai tare. ”Aia e bicicleta mea! Nenorocitul mi-a furat bicicleta! Incredibil!”, a exclamat bucureșteanul la vederea filmulețului.

negoita_bicicleta_parc.jpg Robert Negoiță recunoaște că nu s-a plimbat cu bicicleta cetățeanului, dar spune că a făcut-o în interesul proprietarului. ”Eu am grijă de cetățenii sectorului meu, așa că uneori mă mai plimb cu bicicletele lor, ca să le mențin funcționale. Și nu doar eu fac asta, ci toți angajații primăriei. Luăm bicicletele cetățenilor și ne plimbăm cu ele. Nu văd care e problema, facem un lucru bun pentru cetățeni.”

”Și să fim serioși, par eu primarul care ar fura doar o bicicletă?”, a continuat Robert Negoiță. ”Cine mă cunoaște știe că eu nu mă ocup cu astfel de mărunțișuri. Sunteți naivi dacă aveți impresia că un primar cu un buget de sute de milioane de euro în fiecare an își pierde energia ca să fure o biată bicicletă. Nu, eu activez la un cu totul alt nivel.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 20.04.2020 11:39 Politic

National Cinematografic