Român, indignat după ce a văzut clipul cu Negoiță în parc: ”Aia e bicicleta mea!”

Un bucureștean din Sectorul 3 a rămas extrem de idignat după ce-a văzut clipul cu Robert Negoiță în parc. Și nu, nu faptul că primarul se plimba printr-un parc închis prin decret militar l-a șocat cel mai tare. ”Aia e bicicleta mea! Nenorocitul mi-a furat bicicleta! Incredibil!”, a exclamat bucureșteanul la vederea filmulețului.

Robert Negoiță recunoaște că nu s-a plimbat cu bicicleta cetățeanului, dar spune că a făcut-o în interesul proprietarului. ”Eu am grijă de cetățenii sectorului meu, așa că uneori mă mai plimb cu bicicletele lor, ca să le mențin funcționale. Și nu doar eu fac asta, ci toți angajații primăriei. Luăm bicicletele cetățenilor și ne plimbăm cu ele. Nu văd care e problema, facem un lucru bun pentru cetățeni.”

”Și să fim serioși, par eu primarul care ar fura doar o bicicletă?”, a continuat Robert Negoiță. ”Cine mă cunoaște știe că eu nu mă ocup cu astfel de mărunțișuri. Sunteți naivi dacă aveți impresia că un primar cu un buget de sute de milioane de euro în fiecare an își pierde energia ca să fure o biată bicicletă. Nu, eu activez la un cu totul alt nivel.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
20 aprilie 2020 09:39
Citește mai mult despre: negoita

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult