România a primit de ziua ei un cadou surpriză: Cadrilaterul!

Bucurie mare pe capul României! Aseară, în vreme ce îşi desfăcea cadourile de ziua ei, ţara noastră a descoperit că a primit de la bulgari Cadrilaterul. „Am văzut un pachet mai pătrăţos pe care scria cu litere chirilice”, a spus România, încă emoţionată de supriza pe care i-au făcut-o vecinii, „m-am gândit că o fi de la ruşi, tezaurul. Când îl deschid, ce să vezi: Cadrilaterul!”

Cadoul Bulgariei e cel mai frumos dar pe care l-a primit România anul acesta de 1 Decembrie. De la preşedintele Băsescu, România a primit doar un premier mic, care după cum arată pare a fi de jucărie. Ungaria i-a dat un pod peste Dunăre, fiindcă oricum avea prea multe în Budapesta, Serbia – un pix, că n-a avut bani de altceva, iar Moldova i-a dăruit României numai o carte, şi aia în limba rusă.

În această dimineaţă, după ce euforia sărbătorii a mai trecut, România a spus totuşi că e niţel dezamăgită şi de cadoul bulgarilor. „De fapt ne-au mai dat odată Cadrilaterul şi în 1913, apoi li l-am dat noi acum vreo 70 de ani, acum i-ar ni-l dau cadou. Numai la olteni se mai fac din astea, să-i faci omului un cadou de ziua lui şi anul următor să te pomeneşti că ţi-l dă el ţie de ziua ta.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 decembrie 2011 13:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult