Criminalii nu se mai opresc! Cazul ursulețului executat în Sibiu pare să fie doar începutul unei serii de astfel de acte de barbarism. La Timișoara, un delfin de Bega a fost harponat de hingherii lui Robu, care susțin că delfinii sunt dăunători și că noaptea vin și atacă palmierii.delfin_harponat.jpg

Evident, angajații primăriei au spus că au încercat cu tranchilizante, aruncând niște nurofen în apă, dar se pare că n-ar fi funcționat, așa că au înfipt harpoanele în el.

Cel care se ocupă în mod normal de drepturile delfinilor, Remus Cernea, se scuză că n-a putut preveni uciderea bietului animal: ”Sunt în campanie electorală, acum îl pup în cur pe Dragnea ca să mă pună pe listele PSD, să intru iar în Parlament, exact cum am făcut și acum 4 ani”, a spus Remus Cernea.

Sub privirile îngrozite ale timișorenilor, delfinul a fost urmărit și ucis, apoi tăiat și verificat dacă are icre. ”Ne-a spus domnu` primar Robu că vrea să mănânce caviar de delfin. Normal că n-am găsit icre în el, pentru că e mamifer. O să cumpărăm niște icre din piață și o să i le dăm, să se sature nebunul, că altfel nu mai scăpăm de el”, spune unul din hingherii care au ucis delfinul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 13.10.2016 09:54 Politic

National Cinematografic