România barbarilor! Angajații primăriei lui Robu din Timișoara au harponat un delfin în Bega!

Criminalii nu se mai opresc! Cazul ursulețului executat în Sibiu pare să fie doar începutul unei serii de astfel de acte de barbarism. La Timișoara, un delfin de Bega a fost harponat de hingherii lui Robu, care susțin că delfinii sunt dăunători și că noaptea vin și atacă palmierii.

Evident, angajații primăriei au spus că au încercat cu tranchilizante, aruncând niște nurofen în apă, dar se pare că n-ar fi funcționat, așa că au înfipt harpoanele în el.

Cel care se ocupă în mod normal de drepturile delfinilor, Remus Cernea, se scuză că n-a putut preveni uciderea bietului animal: ”Sunt în campanie electorală, acum îl pup în cur pe Dragnea ca să mă pună pe listele PSD, să intru iar în Parlament, exact cum am făcut și acum 4 ani”, a spus Remus Cernea.

Sub privirile îngrozite ale timișorenilor, delfinul a fost urmărit și ucis, apoi tăiat și verificat dacă are icre. ”Ne-a spus domnu` primar Robu că vrea să mănânce caviar de delfin. Normal că n-am găsit icre în el, pentru că e mamifer. O să cumpărăm niște icre din piață și o să i le dăm, să se sature nebunul, că altfel nu mai scăpăm de el”, spune unul din hingherii care au ucis delfinul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
13 octombrie 2016 07:54
Citește mai mult despre: Bega delfin Robu Timisoara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult