România dă Ardealul înapoi la unguri, ca să raportăm mai puține cazuri de Covid

Autoritățile române au început de câteva zile negocierile și formalitățile în urma cărora Ardealul va fi dat înapoi ungurilor. Granița va fi cea stabilită în timpul celui de-al doilea război mondial, adică va fi pe la Predeal, să intre și Brașovul în afacere, că și acolo e un focar puternic.

„Va fi o experiență utilă și educativă pentru ambele părți. Românii vor putea să se reîntoarcă sub stăpânire maghiară, că au început să uite cum era iar domnul Orban al lor nu e ca Orban al nostru care mai poți să bei o berică, să fumezi o țigară. Iar colegii maghiari vor putea să vadă cum e să ai 5 milioane de români într-o țară de 15 milioane de locuitori. O să fie ca-n Italia, dacă în Italia ar fi 20 de milioane de români, nu 600.000 câți sunt acum”, a explicat un expert în relații internaționale.

Pe lângă reducerea cazurilor de Covid, țara noastră va primi și o serioasă infuzie de capital în teritoriile de peste graniță, că măcar la făcut autostrăzi se pricep ungurii. „În privința recuperării Ardealului înapoi nu ne facem griji, România poate chema oricând sub arme 10 milioane de moldoveni care și-așa n-au nimic altceva de făcut, plus cele câteva zeci de batalioane de olteni și brăileni cu săbii”, spun experții.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

8 iulie 2020 05:38
Citește mai mult despre: Ardeal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult