România, demnă după refuzul bulgarilor privind flota comună: Putem lua bătaie de la ruşi şi singuri!

Cine se cred aceşti bulgari? Şeful Statului Major Român, Generalul Gheorghe Trădatu, a răspuns în termeni foarte duri refuzului Bulgariei de a forma cu România o flotă de război comună în Marea Neagră: “România poate interveni în orice moment la Marea Neagră cu 2 milioane de generali şi 4 milioane de colonei! Nu avem nevoie de bulgari ca să fim înfrânţi ruşinos de către ruşi!”, a spus Şeful Statului Major.

Planul de înfrângere românesc este pe 3 fronturi. Pe la est, în Transnistria suntem pregătiţi să fim înfrânţi în 24 de ore. Pe la sud putem suferi un dezastru militar mai mare decât Stalingradul, iar în vest sunt ungurii! Armada noastră de la Marea Neagră se poate scufunda chiar şi înainte să iasă din Şantierul Naval Mangalia.

România are şi măsuri suplimentare de descurajare a duşmanului. Vom scufunda Submarinul Delfinul ca să nu cadă în mâini bulgăreşti. Dacă conflictul escaladează, vapoarele care nu sunt submarine pot deveni submarine cu o singură grenadă. Amiralul şi preşedintele vor fugi din ţară cu Bricul Mircea pe Dunăre, dacă vântul permite.

„Ce ignoră mârşavii bulgari este că noi avem studii de fezabilitate pentru încă 7 fregate! Ei se dau mare putere navală, dar ştiu oare că epava de la Costineşti a fost vopsită şi redenumită Submarinul Atomic Albatros, ca să le dăm o ţintă falsă ruşilor? Mă îndoiesc!”, a mai declarat Generalul Trădatu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 iunie 2016 16:05
Citește mai mult despre: Bulgaria flota Marea Neagră rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult