Asta e, fraților, până aici ne-a fost. România a fost exclusă din Uniunea Europeană în urma unui audit desfășurat la biroul aderări, unde s-a constat că țara noastră a depus acte false în dosarul de aderare. Experții europeni au ridicat și dus la Inspectoratul General de Birocrație al UE zeci de dosare de hârtii.

dosar aderare fals.jpg

„După cum vedeți, dosarul de aderare are doar coperțile, o foaie A4 pe care scrie «Onorați boieri dumneavoastră, cu supușenie vinim cu dorința la domniile voastre pentru a vă lumina Dumnezeu calea și să vă dea belșug și să ne dați și nouă voie să venim pe la voi, că poate mai pică ceva» și, în rest, doar ziare și pliante Kaufland. La final e o semnătură și o ștampilă”, a declarat Hans Ghruber, comisarul european însărcinat pentru fraude de aderare. 

Percheziții ulterioare desfășurate la Arhiva Uniunii Europene au scos la iveală că România nu a depus 90% din documentele cerute în cei 11 ani de la aderare, rafturle noastre fiind umplute cu gogoșari, țuică de la țară, cauciucuri de iarnă, un cadru de bicicletă, sticle, de-alea nereturnabile, o meghină de masă, un capăt de strung și un Renoir furat din Musee de la ville de Bruxelles cu doi ani înainte.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 20.06.2018 14:35 Politic

National Cinematografic