România în lacrimi! Niciun politician român nu se afla la bordul avionului doborât în Ucraina!

Sute de iniţiative şi petiţii au fost lansate pe Facebook pentru declararea unei zile de doliu naţional, după ce raportul preliminar arată că în avionul doborât în Ucraina nu se afla niciun politician român.

“Este o zi cumplită pentru toţi românii. Cred că noi suferim cel mai mult, pentru că soarta a făcut ca nici măcar un deputat, nici măcar un secretar de stat să nu se afle în avionul doborât”, declară Decebal Popescu, liderul iniţiativei România fără Politicieni.

“Am sunat imediat la Guvern, să vedem dacă Ponta era la bordul avionului. Din păcate nu era. Am mai sunat şi pe la alte instituţii şi încet-încet a început să se contureze adevărata dimensiune a tragediei: toţi politicienii români erau în viaţă. Cred că se impune un moment de reculegere pentru una din cele mai grave tragedii care au lovit ţara aceasta”, a mai spus Decebal Popescu.

Poate cea mai proastă ştire vine însă de la Ion Iliescu, care ar fi declarat că doborârea avionului “l-a făcut mai puternic, mai decis să înfrunte greutăţile bătrâneţii” şi “am de gând să mai trăiesc încă vreo 25 de ani”, a spus Iliescu.

Scris de Ionut
18 iulie 2014 12:07
Citește mai mult despre: avion politician ucraina

Alte articole

Vezi mai mult