România legalizează marijuana, dar doar sub formă de supozitoare

O propunere legislativă aflată în Parlament ar putea duce atât la legalizarea marijuanei cât și la scăderea numărului consumatorilor acesteia. Astfel, conform proiectului, singura variantă de marijuana legală va fi cea sub formă de supozitor, să nu mai fie „cool” să bagi marihuana.

„Scopul nostru este reducerea riscurilor asociate fumatului, indiferent ce fumezi substanțele cancerigene tot intră în plămân, vorbim de foițe, alte resturi vegetale și pur și simplu din ardere. Și cele din mâncare prezintă pericole, întrucât THC-ul este distribuit prin ficat și nu știm ce efecte are. Însă prin colon se absoarbe direct în sânge și toată lumea poate fi fericită”, spune inițiatorul legii.

Noua lege prevede și dotarea agenților de poliție cu aparate pentru clismă, pe lângă cele de verificat alcoolemia, pentru a se putea stabili pe loc dacă conducătorul auto n-a consumat cumva vreo marijuana înainte să purceadă la drum, lucru care rămâne ilegal. Dacă șoferul refuză clisma pe loc, la marginea străzi, atunci va fi dus la un laborator specializat unde i se va face o clismă cu un aparat industrial de mare putere, pentru a se vedea dacă a luat sau nu vreun supozitor cu marijuana în ultimele 24 de ore.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 octombrie 2018 08:27
Citește mai mult despre: marijuana supozitor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult