Gata cu ipocrizia! Românii au luat în sfârșit o decizie istorică, aceea ce a recunoaște cine e adevăratul stăpân în țara asta, și au lansat cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie, bancnota de 1.000 de lei, cu chipul lui George Soros, binecuvântat fie Fondul său de Investiții!bancnota_soros.jpg

Pentru că stăpânul nostru Soros e generos, bancnota nu va fi destinată doar bogaților. Și săracii o pot vedea, la Muzeul de Istorie, deținut în secret de George Soros. Acolo, bancnota va fi expusă în condiții de maximă siguranță, ca nu cumva să îndrăznească vreun sărac să pună pâna pe ea. 

Atenție, săraci! Dacă vă îmbulziți, gardienii plătiți de Soros vor fi mai mult decât fericiți să vă bată, sau chiar să vă împuște cu armele din dotare, achiziționate de statul Român printr-o firmă paravan deținută tot de George Soros.

Bancnota va fi acceptată doar în magazinele deținute în secret de George Soros, și poate fi extrasă de la bancomantele băncilor sorosiste, după introducerea unui cod special și intonarea frazei ”Slavă Stăpânului Nostru, George Soros”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 01.12.2016 13:31 Politic

National Cinematografic