Zi de zi efectele unei politici economice incoerente se văd în viața românilor. Acum, ONU ne dă o nouă lovitură, anunțând că România se va numit Bulgaria de Nord pentru că țara noastră nu a plătit, prin Ministerul de Externe, taxa anuală de nume. 

bulgaria_de_nord.jpg

„Au fost niște modificări legislative, până acum doi ani știam că dai o taxă și ai numele pe viață, dar sunt lacomi ăștia de la ONU, acum au introdus taxa anuală. Anul trecut am plătit-o, anul ăsta am fost preocupați cu alegeri, secții de votare, toate astea și am întârziat. Așteptăm alocări de fonduri la rectificarea bugetară”, a declarat secretarul de stat MAE Bogdan Mihăilescu.

Surse de la ONU ne-au declarat că ministrul de externe a încercat să plătească personal taxa din banii lui, la sediu, dar acesta a fost refuzat din două motive, pe de o parte ONU nu poate încasa cash, pe de altă parte oricum nu acceptă ruble. Bulgaria a preluat dreptul de a denumi România cum vrea ea, în cadrul unei licitații deschise la care a mai participat și Republica Moldova, care dorea să denumească țara noastră „Mica Rusie”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 13.08.2019 15:55 Politic

National Cinematografic