Se apropie iarna şi ai început să te gândeşti unde petreci anul ăsta Revelionul? Ei bine, alegerea va fi mult mai simplă! În cadrul unei campanii de promovare a turismului intern, România a anunţat că va dinamita podul de la Giurgiu şi va astupa Vama Nădlac cu bolovani şi sârmă ghimpată.

podul_prieteniei_daramat.jpg
“În fiecare iarnă, milioane de români aleg să viziteze obiective turistice din străinătate. În funcţie de buget, unii merg la schi în Bulgaria, alţii în Austria sau chiar Elveţia. De ce nu i-am ajuta puţin să descopere că şi ţara noastră are peisaje spectaculoase, zăpadă imaculată şi cabane călduroase?”, a declarat Mugur Tomiţă, secretar de stat în Ministerul Turismului, convins că măsurile adoptate vor spori considerabil gradul de ocupare al staţiunilor montane româneşti.

Deşi autorităţile sunt optimiste, mai mulţi români intervievaţi au declarat că sunt dispuşi să traverseze Dunărea înot în decembrie şi să facă 6 feluri de pneumonie ca să nu fie nevoiţi să petreacă noaptea dintre ani la Poiana Braşov.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 20.10.2016 16:38 Politic

National Cinematografic