Avem cea mai mare inflație, cel mai incompetent guvern și cei mai corupți parlamentari din ultima vreme, dar măcar ne vom distra. Cel puțin cât timp Viorica Dăncilă rămâne în fruntea guvernului, voioșia e certă. Mai ales după ce s-a decis ca România să revină la cifrele romane, ca să se chinuie Viorica Dăncilă și mai tare când citește numere.

viorica_dancila_plasture.jpg

”Viorica Dăncilă nu știe să citească corect nici măcar 2020 de pe foaie, efectiv te pufnește râsul când o auzi. Însă gândiți-vă câtă prostie va emana dacă o pui, de exemplu, să citească de pe foaie anul Unirii, dar scris cu litere romane. Doar imaginați-vă ce-ar putea scoate pe gură Dăncilă când ar citi MCMXVIII. Cum s-ar mai chinui ea să pronunțe em-ce-em-ics-ve-i-i-i”, explică, abia abținându-se să nu râdă, reputatul analist Decebal Popescu.

”Sau”, a continuat analistul, ”încercați să vă gândiți cum ar răspunde Dăncilă la întrebarea «Ce înseamnă MCMXVIII?». Sau cum va reacționa când va primi lista cu propuneri de bugete pentru ministere, un tabel imens plin doar cu cifre romane. Și nu ne-am distra doar pe seama ei, că nici Olguța sau Carmen Dan nu s-ar descurca mai bine cu cifrele romane. Și nici Daea sau agramatul de la Educație. Am fi săraci și furați, dar cu zâmbetul pe buze!” We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Friday, 13.04.2018 05:50 Politic

National Cinematografic