România și Bulgaria vor fi date afară din UE ca să se facă loc Ucrainei

Breaking: UE a anunţat că primeşte Ucraina! Din păcate, Ucraina „in”, România şi Bulgaria „out”, conform înaltului comisar Gunther von der Wurstel. Acesta a explicat că Uniunea nu are suficiente resurse pentru a îngriji în acelaşi timp şi un stat imens, devastat de război, şi două mahalale cu gherţoi care îşi fac gard acasă din fonduri europene deturnate.

„Am făcut tot posibilul pentru ţările voastre, dar sperăm să înţelegeţi că UE n-are 7 mâini, să jongleze toate problemele astea. Trebuie să ne concentrăm pe alea mai arzătoare. Românii şi bulgarii se simt foarte bine acolo, furându-şi găina unii altora, nici nu cred că vor simţi că i-am scos temporar din UE”, a precizat comisarul von der Wurstel.

Comisarul von der Wurstel a adus asigurări că România şi Bulgaria vor fi reprimite în UE la un moment dat, un termen realist în acest sens fiind anul 2070, imediat ce călătoriile interplanetare şi fuziunea nucleară la rece vor uşura tranziţia estului Europei către o societate democratică şi relativ liberă de corupţie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 martie 2022 08:48
Citește mai mult despre: Bulgaria Romania ucraina UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult