Moment penibil pentru diplomația românească - altul decât numirea lui Teodor Boris Meleșcanu în funcția de ministru de Externe. Ambasadorul României în Liechtenstein s-a îngrășat excesiv în ultima perioadă, astfel că micuțul stat european a somat țara noastră să-l schimbe, pentru că efectiv nu mai încape în țară, atât de gras e.

ambasador_prea_gras.jpg ”Problemele au început acum o săptămâna, când a primit un pachet din țară, un porc întreg și mai multe oale cu sarmale, ocazie cu care a blocat tot principatul”, acuză șeful diplomației din Liechtenstein. ”A trebuit să scoatem bradul de Crăciun din Liechtenstein ca să facem loc pentru pachetul ambasadorului român. Între timp s-a îngrășat însă atât de tare încât efectiv nu mai are loc în micuțul nostru principat.”

Șeful diplomației din Liechtenstein a făcut aceste declarații din Elveția, pentru că, spune el, proporțiile ambasadorului român îl împiedică să mai intre în țară. ”Nu e normal ca eu să fiu practic alungat din țara mea doar pentru că ambasadorul român s-a îngrășat ca un porc”, acuză acesta. ”Dacă România nu ne trimite un alt ambasador, de maxim 70 de kg, vom fi nevoiți să închidem ambasada României, altă soluție chiar nu avem.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 21.12.2017 20:35 Politic

National Cinematografic