Iată că se poate și invers! Românii din țară au găsit o modalitate de a-i răsplăti pe cei plecați în afară, pe românii din diaspora, arătânu-le că și ei pot să le fie aproape la necaz și la nevoi. Este cazul românului Andrei Chiliman care a simțit nevoia să-și ajute un compatriot aflat la spital, printre străini, cu o sumă de bani. 

Andrei-Chiliman-Ponta.jpg

„I-am dat și eu ce am avut prin casă, 500 de milioane de euro, ce-i țineam pentru o prescripție nouă la ochelari. Dar aia poate să mai aștepte. Am dat pentru prietenul meu Victor, să fie, știți cum e. La privat, la stat, nu-ți schimbă așternutul asistenta dacă nu-i bagi un milion două de euro în halat”, a povestit Andrei. 

Românul Victor a apreciat gestul și a spus că l-a emoționat până la lacrimi. „E greu aici, numai lume rea, nu auzi o vorbă bună. Mi-e dor de țară, de ai mei, mi-e dor să mă întorc acasă dar, asta e, trebuie să mă sacrific. Lumea rea peste tot, dar tot mai bine e acasă”, a spus acesta, menționând că încă nu-i pare rău că a votat cu Iohannis deși e un pic dezamăgit de prestația acestuia din ultima perioadă. „Nici nu mai știu ce mai e pe-acolo, tot comuniștii lui Iliescu sunt la putere?”, a întrebat acesta.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.06.2015 06:42 Politic

National Cinematografic