România, ţara care oferă cele mai bune condiţii pentru creşterea euro

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, au efectuat o vizită de lucru în comuna suceveană Umflaţi, pentru a verifica recolta de euro din acest an. Spre bucuria celor doi, rezultatele au fost mai mult decât spectaculoase: euro a crescut enorm, semn că deciziile guvernului Ungureanu încep să se vadă. „E un an extraordinar pentru euro”, a afirmat mândru premierul.

Inginerul agronom care i-a însoţit pe Băsescu şi Ungureanu le-a prezentat grafic celor doi evoluţia spectaculoasă înregistrată de euro din ultimele zile. „Practic, moneda europeană a atins în doar trei zile planul cincinal de creştere. Încă două-trei zile şi vom avea cel mai bine şi rapid crescut euro din istoria Europei”, a spus agronomul, spre satisfacţia vădită a celor doi oficiali.

„Dacă înainte se spunea despre noi că suntem grânarul Europei, nu exagerăm cu nimic dacă spunem acum că suntem ţara care oferă cele mai bune condiţii pentru creşterea euro. Suntem «euroiul» Europei”, a intervenit Băsescu.

„În sfârşit excelăm într-un domeniu vital pentru economia europeană. Suntem încrezători că din ce în ce mai mulţi investitori vor veni cu euro în România, pentru a-l creşte într-o săptămână cât în alte ţări în cinci ani. Meleagurile noastre oferă cele mai bune condiţii pentru creşterea euro. Din punctul ăsta de vedere, nu avem rival pe piaţa europeană”, a spus în încheierea vizitei Traian Băsescu.

Traian Băsescu şi Mihai Răzvan Ungureanu urmează să efectueze o nouă vizită de lucru în judeţul vecin Botoşani, unde localnicii se laudă că au înregistrat creşteri spectaculoase ale deficitului bugetar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 iunie 2010 22:00
Citește mai mult despre: Basescu Boc Euro guvern

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult