România taxează dur Libia pentru atacul petrolierului: 5.000 de şaormării au fost închise!

Reacție dură a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, după ce armata libiană a bombardat un petrolier, atac în urma căruia un cetățean român și-a pierdut viața. Cu ajutorul colegilor deputați, Valeriu Zgonea a trecut o lege prin care 5.000 de șaormării de pe teritoriul României au fost închise în ultimele 24 de ore.

”Iubesc șaorma, mănânc și câte cinci pe zi, dar atacul iresponsabil al libienilor nu poate să rămână nepedepsit”, a spus Valeriu Zgonea. Acesta a adăugat că alte 100.000 de șaormerii ar putea fi închise până la sfârșitul lunii dacă libienii nu le vor oferi zilnic deputaților, dar și senatorilor români, câte o șaorma gratis, sau măcar o reducere de 50%. ”De asemenea, vom închide toate fabricile de lipie libiană”, a amenințat Zgonea.

Deși ce un jurnalist i-a atras atenția că la șaorma se folosește lipie libaneză, nu libiană, președintele Camerei Deputaților a rămas ferm pe poziție. ”Se scrie Liban, dar se pronunță Libia, incultule!”, l-a apostrofat Zgonea pe jurnalist. ”Deci la șaorma se folosește lipie libiană, știu foarte bine ce vorbesc.”

Scris de Calin
6 ianuarie 2015 19:01

Alte articole

Vezi mai mult