Reacție dură a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, după ce armata libiană a bombardat un petrolier, atac în urma căruia un cetățean român și-a pierdut viața. Cu ajutorul colegilor deputați, Valeriu Zgonea a trecut o lege prin care 5.000 de șaormării de pe teritoriul României au fost închise în ultimele 24 de ore.

saormerie_interior.jpg ”Iubesc șaorma, mănânc și câte cinci pe zi, dar atacul iresponsabil al libienilor nu poate să rămână nepedepsit”, a spus Valeriu Zgonea. Acesta a adăugat că alte 100.000 de șaormerii ar putea fi închise până la sfârșitul lunii dacă libienii nu le vor oferi zilnic deputaților, dar și senatorilor români, câte o șaorma gratis, sau măcar o reducere de 50%. ”De asemenea, vom închide toate fabricile de lipie libiană”, a amenințat Zgonea.

Deși ce un jurnalist i-a atras atenția că la șaorma se folosește lipie libaneză, nu libiană, președintele Camerei Deputaților a rămas ferm pe poziție. ”Se scrie Liban, dar se pronunță Libia, incultule!”, l-a apostrofat Zgonea pe jurnalist. ”Deci la șaorma se folosește lipie libiană, știu foarte bine ce vorbesc.”

Scris de Calin | Tuesday, 06.01.2015 19:02 Politic

National Cinematografic