România trece la ora Europei Medievale! Ora 3 devine tot ora 3, dar în anul 814

În sfârşit, ne asumăm locul care ni se cuvine în Europa! În urma campaniei desfăşurate de un cunoscut partid politic, România schimbă fusul orar, trecând de la ora Europei de Est la ora Europei Medievale.

“Ora Europei Centrale era prima variantă, dar s-au opus ungurii. Aşa că ţara noastră va trece la fusul Europei Medievale. Ora 3, 16 mai 2014 devine ora 3, 16 mai 814”, explică un specialist în fusuri orare. “Ne rămâne suficient timp să ne pregătim pentru venirea ciumei, Bizanţul ne va mai păzi de turci multă vreme iar economia va înflori. Vom putea renunţa la bugetul alocat pensionarilor pentru că, să fim serioşi!, cine apucă 60 de ani în plin Ev Mediu?”

“Schimbarea îi va mulţumi pe credincioşi, fiindcă ne apropiem cu 1200 de ani de data la care s-a născut Iisus, şi îi va încânta pe baronii locali, care vor putea instala feudalismul cu acte în regulă.”

“Gestul este şi unul reparatoriu, anulând efectul a 1200 de revoluţii ale Terrei în jurul Soarelui care luaseră pe nepregătite voievodatele şi cnezatele din regiune”, adaugă un consilier de campanie al lui Crin Antonescu. “Singurul inconvenient ar fi că trebuie să dăm ceasurile înapoi. Nu să le întoarcem, ci să le dăm înapoi de tot, fiindcă suntem în anul 814 şi încă n-am inventat asemenea maşinărie drăcească.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 mai 2014 03:05

Alte articole

Vezi mai mult