România trimite submarinul Delfinul în luptă. Nu ca să ajute, ci ca să încurce

România nu stă după colegii din NATO și a decis să arunce în luptă o armă redutabilă pe care o avem la Marea Neagră: submarinul Delfinul! Nava noastră de luptă va porni cătinel spre țărmul ucrainean, unde intenționează să încurce cât mai mult lucrurile, pentru că de luptă nu este oricum capabilă.

Submarinul Delfinul speră să intre nedetectat în apele teritoriale ale rușilor, deghizat în banană, și acolo planul e ca vreun crucișător să intre direct în el sau măcar să zgârie cât de cât navele rusești, pentru că torpilele nu funcționează.

Submarinul nu mai are baterii de câțiva ani și se bazează pe propulsia cu vele, sau pe generozitatea vaselor de pescuit turcești, care îl mai tractează uneori de milă sau contra unei sticle de țuică, cu care submarinul e dotat din belșug.

Cel mai probabil Delfinul va sosi în largul coastelor ucrainene după ce conflictul se va fi terminat și cei 4 generali de la bordul navei au emoții mari. Ei nu știu dacă vor mai apuca decorațiile de război, dar au totuși încredere, pentru că Iohannis decorează practic pe oricine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 februarie 2022 09:36
Citește mai mult despre: război submarin ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult