România va acorda drepturi depline minorităților sexuale, altele decât cea maghiară

Băsescu a anunțat oficial că România va legaliza în curând căsătoriile între homosexuali. Președintele a spus că nu mai are rost să marginalizăm minoritățile sexuale, altele decât cea maghiară, deoarece  ele nu pun în pericol unitatea statului român.

“Atunci când un homosexual va spânzura o păpușă cu chipul lui Avram Iancu, eu o să fiu primul care va cere incriminarea lor”, a declarat președintele Băsescu. “Până una alta, niciun ghei nu a vândut pe internet tricouri cu Ținutul Secuiesc nu e România sau cu harta Ungariei Mari.”

Președintele a ținut să remarce că homosexualii nu au prostul obicei de a spânzura păpuși, deși se joacă des cu ele, de-a mama și de-a tata. Csibi Barna, în schimb, nu poate să se apropie de o păpușă fără să o lege și să-i pună căluș în gură, ca ultimul pervers.

Începând de anul viitor, cuplurile de homosexuali vor avea dreptul să adopte copii. Băsescu a spus că nu-i nimic grav în asta, deoarece copilul nu are ce să învețe rău de la părinți, din moment ce niciunul dintre ei nu urmărește alipirea Ardealului la Ungaria.

Conform unui sondaj, românii sunt de acord cu inițiativa Președinției. Iată ce a declarat un pensionar din sectorul 2, surprins de reporterul nostru în timp ce-i dădea săru-mâna lui Mircea Solcanu, pe o alee din Parcul Obor:

“Domnul meu, eu n-am nimic cu homosexualii. Îmi place să-i văd sărutându-se prin parc, pentru că sunt tineri și tinerii trebuie să se iubească. Ce mă deranjează pe mine sunt ungurii care se țin de mână pe stradă. Mi se pare un gest provocator. Se știe că atunci când își dau mâna devin mai puternici și sunt în stare de orice. Dacă ar fi după mine, i-aș interzice.”

Scris de TNR
8 mai 2011 11:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult