România va ajuta Coreea de Nord cu un detaşament de bocitoare!

Guvernul de la Bucureşti a decis să nu stea cu mâinile în sân în faţa catastrofei prin care trece poporul nord-coreean după moartea lui Kim Jong-Il! În şedinţa de aseară, Emil Boc a decis trimiterea unui detaşament de bocitoare care să vină în ajutorul liderilor de la Phenian: „Tragedia nord-coreenilor e atât de mare încât pur şi simplu nu au destui oameni în toată ţara ca să o plângă cum trebuie. Vrem să le dăm o mână de ajutor trimiţând o echipă de profesionişti.”

Bocitoarele au fost selectate pe baza experienţei, având fiecare minim 20 de înmormântări la activ, dintre care minim un soţ. Ele vor acorda instruire de specialitate nord-coreenilor care nu ştiu să bocească sfâşietor de să-ţi rupă inima şi le vor explica posturile şi expresiile potrivite pentru un plâns spontan, sincer.

„Situaţia din Coreea de Nord e disperată”, explică Emil Boc, „aşa că facem şi noi ce putem ca să-i ajutăm. Am înţeles că, mai mult decât de mâncare, energie sau gaze, locuitorii de acolo au nevoie de lacrimi, iar asta chiar ne pricepem să obţinem de la oameni. De asemenea, trebuie să vă daţi seama că mulţi nord-coreeni nu au experienţă în a-şi plânge dictatorul şi din greşeală zâmbesc sau chiar râd în hohote.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 decembrie 2011 14:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult