Românii acuză lipsuri majore în programul lui Cioloş! Nu se prevede băgarea la bulău a lui Tăriceanu

Credeai că platforma “România 100” a lui Cioloş e de bun simţ, dar ai citit-o măcar până la capăt? Mii de români îl acuză pe premier de omisiuni grave, după ce au căutat în zadar în textul programului un punct care să prevadă băgarea la pârnaie a lui Călin Popescu Tăriceanu.

“Fără un paragraf despre încătuşarea şi aruncarea la zdup a lui Tăriceanu”, şi-a dat cu părerea un cetăţean din sectorul 4 al Capitalei, “platforma lui Cioloş e doar o culegere de truisme, zici că a fost scrisă de Hagi. Să fie bine, să nu fie rău, dar nimic cu Tăriceanu la bulău.”

“Deşi e pe alocuri populist, cu tente keynesiene, manifestul lui Cioloş ar fi, totuşi, în regulă dacă n-ar fi fost eludat complet subiectul trimiterii şefului ALDE la ocnă, să cânte doine de jale în timp ce şlefuieşte plăcuţe de înmatriculare”, a comentat Deceneu Petrescu, analist politic.

Simţindu-se nebăgat în seamă, transmit surse oficiale, chiar şi Tăriceanu intenţionează să-l cheme pe Cioloş în Senat să dea explicaţii pentru gravele lipsuri din platforma sa.

Scris de Vasile
18 octombrie 2016 14:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult