Victime colaterale ale războiului lui Trump cu cetăţenii musulmani, milioane de români ar putea avea şi ei interdicţie în SUA! Potrivit unui reprezentant al Departamentului de Stat american, toţi doritorii de viză ar putea fi supuşi, de luna aceasta, unui screening neobişnuit: vor fi puşi să sufle, pentru ca ofiţerul consular să constate dacă au mâncat şaorma.

saorma_viza_sua.jpg

“În viziunea preşedintelui Trump, consumul de şaorma e un indiciu clar că o persoană nutreşte convingeri islamice şi, implicit, are legături cu al-Qaeda şi ISIS”, spune Joe Cottoneye, cowboy adjunct la Ambasada Americii din Bucureşti. “Recomandăm evitarea acestui aliment cu 48 de ore înaintea interviului pentru viză.”

“Dacă nu vă puteţi abţine de la şaorma, încercaţi măcar să cereţi fără usturoi şi poate aveţi noroc”, a adăugat diplomatul american, molfăind cu furie dintr-un burger.

Reprezentanţii principalelor asociaţii ale consumatorilor de kebab din sud-estul Europei ameninţă cu represalii şi vor discuta situaţia în cadrul summitului programat pentru 17 februarie în parcarea şaormăriei de la Stadionul Naţional.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 31.01.2017 17:54 Politic

National Cinematografic