Românii, campioni la înjurături sinistre: “Eşti mai prost decât unul care votează cu Ponta!”

Că românii sunt inventivi când vine vorba de înjurături nu mai e de mult un secret, dar ce au născocit în ultima vreme întrece orice imaginaţie şi bun simţ. Astfel, aceştia au renunţat la decentele, prin comparaţie, înjurături de morţi, dumnezei sau mame, şi au trecut la alt nivel, unul de-a dreptul grotesc şi sinistru.


“Eram la volan, pe Unirii, şi am schimbat banda fără să mă asigur, ca orice şofer bucureştean care se respectă, că trebuia să fac la stânga în 20 de metri. Deodată, am auzit – mergeam cu geamul deschis – cel mai îngrozitor lucru care mi-a ajuns vreodată la urechi: ‘Băăă, eşti mai prost ca votanţii lu’ Ponta’, din partea unui taximetrist fără pic de suflet. Am tras imediat pe dreapta şi am izbucnit în plâns. Dacă mă înjura de mama moartă, sau de copii, înţelegeam, dar aşa, e prea mult”, a declarat un şofer, care, de ruşine, a preferat să-şi păstreze anonimatul.

Mulţi români înjuraţi în acest fel au preferat să apeleze la psiholog, sperând ca şedinţele de terapie să-i ajute să treacă peste şoc. Cu toate astea, circulă zvonul că o nouă înjurătură ar putea îngrozi şi mai mult populaţia, şi anume: “Bă, teleormăneanule!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
12 noiembrie 2014 13:20
Citește mai mult despre: alegeri înjurături Ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult