Bulă de aer pentru românii confuzi care nu mai știu în ce zi se află. Vechiul număr 958 a fost reactivat și poate fi folosit gratuit de toți românii care vor să afle în ce zi se află. Astfel, dacă suni azi de exemplu la acest număr te va întâmpina o voce calmă și următorul mesaj vocal: ”La semnalul următor va fi ziua…biiip... sâmbătă, 25 aprilie 2020”.

ziua_exacta.jpg ”Un sondaj de opinie a relevat că 68% din români nu știu să răspundă la întrebarea «Ce zi e azi?». Ba, mai mult, 22% habar n-au nici măcar în ce lună se află și 4% nu știu anul în care ne aflăm. Așa că nevoia unui astfel de serviciu, «Ziua exactă», este evidentă”, a explicat un reprezentant al Ministerului de Interne.

Totuși, se pare că serviciul ”Ziua exactă” n-a fost lansat ca urmare a sondajului de opinie invocat de autorități. ”L-a cerut insistent ministrul Vela, că el habar n-are niciodată în ce zi e sau ce trebuie să facă”, a spus, sub protecția anonimatului, o sursă din guvern. ”De când s-a lansat numărul, Vela sună și de 5-6 ori pe zi să afle ce zi e, atât de hăbăuc e.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 25.04.2020 12:30 Politic

National Cinematografic